Polévky

Předkrmy

TĚSTOVINY A NUDLE

Rybí speciality

MASOVÉ SPECIALITY:

SPECIALITY Z NAŠEHO GRILU

KOBE STYLE BEEF

KOBE ORIGINAL – JAPAN

SALÁTY

OMÁČKY A SALSY

Teplé:
Studené:

PŘÍLOHY A ZELENINA

Dezerty

SASHIMI SUSHI

SASHIMI SETY

NIGIRI SUSHI

URAMAKI

FUSION SPECIAL ROLLS

HOSOMAKI

PLATES

CHIRASI

ZVÝHODNĚNÁ SUSHI MENU

ZVÝHODNĚNÁ SUSHI MENU

SUSHI omáčky

APERITIVY

VODKA

RUM

GIN

TEQUILA

WHISKEY A BOURBON

SINGLE MALT WHISKY

COGNAC

OSTATNÍ ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

PIVO

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

KÁVA

TEPLÉ NÁPOJE

MÍCHANÉ NEALKKO KOKTEJLY

DOMÁCÍ LIMONÁDY

KOKTEJLY/VODKA

KOKTEJLY/RUM

KOKTEJLY/GIN

KOKTEJLY/TEQUILA

KOKTEJLY/VERMOUTH

VÍCENÁLEVOVÉ ČAJE

CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

KOBE SELECTION WINES

WHITE WINES

ROSÉ WINES

RED WINES

DESSERT WINES

Speciality pro malé návštevníky

Informace k obsaženým alergenům je k dispozici v restauraci.

Která masa používáme:

„KOBE – STYLE BEEF“

Černý krátkosrstý skot známého japonského plemene Wagyu. Chovu tohoto věhlasného skotu je dle tradice věnována neobyčejná pozornost býci jsou masírováni a napájeni pivem či saké. Tento původní japonský způsob chovu dobytka je známý již od roku 1830. Maso z plemene Wagyu představuje skutečně exkluzivní gurmánský zážitek. Z charakteristik zdůrazněme především unikátní mramorování, které masu propůjčuje křehkost, šťavnatost a chuť, která nemá mezi konkurencí obdoby. Pravé Kobe maso se z Japonska do nedávna nesmělo vyvážet. Z tohoto důvodu se především v USA, ale i jinde ve světe, chovají „Kobe style beef z dobytčat křížených plemenem Wagyu a americkým plemenem Angus. Americký „Kobe styl“ se od pravého japonského Kobe téměř neliší a díky tomu se může pochlubit stejně delikátními vlastnostmi.

CHOVY DLE VÝBĚRU ŠÉFKUCHAŘE:

Nabídka prvotřídních druhů mas z celého světa, které pro Vás pečlivě vybírá šéfkuchař restaurace Kobe. Máte tak nyní jedinečnou možnost v závislosti na sezónní nabídce ochutnat lahodná masa z různých koutů světa, včetně vybraných českých chovů. Více informací o aktuálně nabízeném plemenu Vám vždy s radostí poskytne naše obsluha.

KUKUŘIČNÉ KUŘE:

Připravujeme z čerstvých kusů chovaných na francouzských farmách. Kuřata jsou živena převážně kukuřičnou směsí, což dodává masu charakteristicky nazlátlou barvu a výjimečnou křehkost.

Úpravy mas:

RAW

zprudka opečený, uvnitř syrový

RARE

velmi šťavnatý, krvavý

MEDIUM

středně propečený, šťavnatý, uprostřed růžový

WELL DONE

propečený, bez krve

V případě, že nemáte jiné přání, připravují naši kuchaři steak v úpravě MEDIUM.